La Ganxet Pintxo torna amb força

Èxit del primer cap de setmana de la ruta de tapes de Reus

19 mayo 2017 23:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La passió que desperta la Ganxet Pintxo no coneix límits. Acompanyada pels bons temps d’aquests dies, la nova edició de primavera ha tornat amb molta força.

Les terrasses dels bars i restaurants del centre de la ciutat s’han quedat petites durant aquest primer cap de setmana de la ruta de tapes. En aquesta ocasió, a més a més, l’oferta és de 61 locals amb les seves respectives propostes a un preu de 2,50 € més una canya Estrella Damm.

Entre els locals debutants un destaca per sobre de la resta per la seva singularitat. Es tracta del Colmado Giner i la seva Simfonia de formatges amb gelea de safrà i codonyat. «La Ganxet Pintxo és una iniciativa que ens agrada molt. I la veritat és que de moment estem molt satisfets», explica la Núria Queralt, mentre serveix una ració a uns clients.

A més a més, ella mateixa destaca la important eina de promoció que suposa participar en la ruta de tapes. En el seu cas, explica que està donant a conèixer el servei d’esmorzars que fa un temps va posar en marxa.

«Cada dia oferim la possibilitat als clients de vindre a esmorzar a la botiga i escollir el producte que vulguin. Els hi preparem a l’instant», finalitza.

Però més enllà de la zona cèntrica, en l’edició d’enguany també repeteixen establiments més allunyats com poden ser el restaurant Tupí o el Tower.

L’altra gran novetat de la Ganxet Pintxo és la participació del CF Reus Deportiu a través de la campanya Al futbol a preu de pintxo que consisteix a regalar entrades gratuïtes pel partit contra l’Hèrcules si es reuneixen dos escuradents de qualsevol de les 61 tapes participants.

D’altra banda, tampoc s’ha de passar per alt que un jurat professional dictaminarà els tres guanyadors d’aquesta edició de primavera i el vot popular que serà l’encarregat de decidir quina ha estat la millor proposta gastronòmica.

La reeixida ruta està organitzada per la Cambra de Comerç de Reus amb el patrocini de la marca Estrella Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari