La Gata Borda i TEBAC estrenaran al Teatre Bartrina de Reus la seva primera coproducció amb 'L'estiueig'

L'obra, que es representarà els dies 3 i 4 de desembre, explica la història de la necessitat d'una família de mantenir les aparences socials tot i estar en fallida econòmica

19 mayo 2017 17:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les companyies reusenques La Gata Borda i Teatre Estable del Baix Camp (TEBAC) presenten els propers dies 3 i 4 de desembre al Teatre Bartrina la seva primera producció conjunta. Es tracta de l’obra ‘L'estiueig’ de Carlo Goldoni, una comèdia dirigida per Ester Cort i que fa pujar a escena una dotzena d'actors i actrius que des de fa unes setmanes ja estan treballant intensament en els assajos.

Amb la col·laboració del Consorci del Teatre Bartrina, aquesta coproducció es configura com el primer projecte conjunt entre TEBAC, una de les companyies de teatre amateur més arrelades a Catalunya, i La Gata Borda, de creació més recent però que compta amb una intensa activitat els darrers anys d'ençà de la seva creació.

Les dues entitats teatrals reusenques, doncs, han escollit una història que gira al voltant de la necessitat d'una família de mantenir les aparences socials tot i trobar-se en una situació econòmica de fallida. Es tracta d’un text que va ser escrit al segle XVIII per Goldoni i que, segons els seus intèrprets, “manté una vigència aclaparadora”, tot apuntant que és “una gran comèdia amb un final amarg”.

Dues representacions

Les representacions de l’obra es portaran a terme el dissabte dia 3 de desembre (a les 21:00 hores) i el diumenge dia 4 de desembre (a les 19.00 hores). En el repartiment s'hi inclouen Josué Andreu, Mercè Bonet, Cristina Cabré, Sílvia Casals, Raquel Castaño, Edu Mejías, Carme Merlo, Pilar Olmos, David Pin, Quim Prats, Xavi Salvat, Ester Soronellas i Júlia Vila. L'escenografia va a càrrec de la també directora de l'espectacle, Ester Cort, la qual juntament amb Yvonne Márquez s'ocupa, a més, del disseny del vestuari.

Les entrades ja es troben a la venda a la taquilla del Teatre Bartrina (a la plaça del Teatre, 1) de dimarts a divendres, de sis de la tarda a vuit del vespre, o bé a través de la pàgina web www.teatrebartrina.cat a 12, 9 i 6 euros si d’adquireix de manera anticipada. Si es compren a la taquilla el mateix dia de l'espectacle, els preus fixats són de 15, 12 i 9 euros.

 

Comentarios
Multimedia Diari