Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Guàrdia Urbana de Reus fa balanç de les patrulles de proximitat amb les associacions de veïns

En la reunió també van assistir membres dels Mossos d'Esquadra

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la reunió celebrada dimarts a la comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Ajuntament de Reus

Imatge de la reunió celebrada dimarts a la comissaria de la Guàrdia Urbana. Foto: Ajuntament de Reus

El regidor de Seguretat, Joaquim Enrech, es va reunir aquest dimarts a la comissaria central de la Guàrdia Urbana de Reus amb representants de les associacions de veïns de la ciutat, encapçalats pel president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. La reunió, en la qual també hi han assistit comendaments del cos municipal de seguretat i del cos dels Mossos d’Esquadra, s’emmarca en la política de proximitat de la Guàrdia Urbana i la ciutadania.

Durant la reunió es va fer balanç de les polítiques de proximitat —com les patrulles, les comisaries externes de proximitat, etc—, alhora que s’ha traslladat a les entitat veïnals les dades més importants del balanç de seguretat de 2016 analitzades en la darrera Junta Local de Seguretat.

La política de proximitat amb la ciutadania del cos de la policia local preveu un paper destacat per a les associacions de veïns i de comercials de la ciutat, amb els quals es programen reunions periòdiques de treball. Així mateix, la Guàrdia Urbana té establert un fil directe amb la ciutadania via telèfon i correu electrònic, que permet un contacte diari i personalitzat.

L’estratègia de proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus es fonamenta en una major presència als barris i a les zones comercials; en el reforç de la prevenció amb un major grau de visibilitat dels agents que treballen al territori; i en enfortir les relacions de la Guàrdia Urbana amb la comunitat i el teixit social de la ciutat. Així mateix, busca incrementar el grau de detecció i diagnosi de les problemàtiques; eradicar des de les arrels les problemàtiques, tot augmentant la capacitat de resposta; i millorar els nivells de convivència i civisme, i incrementar la qualitat de vida dels ciutadans.

Temas

Comentarios

Lea También