Más de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus rep un nou reconeixement del Departament d'Interior

La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d´Esquadra

Whatsapp
Imagen de la fiesta patronal de la Guardia Urbana, Sant Miquel, en la plaza del Mercadal.  FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Imagen de la fiesta patronal de la Guardia Urbana, Sant Miquel, en la plaza del Mercadal. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

La Guàrdia Urbana de Reus ha rebut un nou reconeixement de part del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb l’atorgament de la Medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau al sotsinspector del cos de seguretat municipal Joan Bonillo. La concessió del distintiu, atorgada pel conseller d’Interior, Jordi Jané, ve motivada per les aportacions professionals del sotsinspector, que han suposat un augment de l’eficàcia i del prestigi de la Guàrdia Urbana de Reus. El lliurament de la medalla tindrà lloc a Barcelona, en el marc de l’acte central del Dia de les Esquadres, el divendres 21 d’abril.

El reconeixement a Bonillo se suma a les condecoracions amb les medalles de bronze amb distintiu blau amb què el cos dels Mossos d’Esquadra ja va distingir l’any 2013 el cap de la Guàrdia Urbana de Reus, Ricard Pagès; i l’any passat al sotsinspector Pedro Muñoz.

La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d’Esquadra.

Temas

  • REUS

Lea También