La Llotja acollirà un centre de promoció de la marca Vermut de Reus

La Cambra de Comerç ja és propietària a tots els efectes de l'històric local de la plaça Prim. El projecte, que podria veure la llum a mitjans de l'any vinent, tindrà una gestió compartida i vol oferir una experiència única al voltant de la beguda

19 mayo 2017 16:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha anunciat aquest dijous que l'entitat ja és propietària a tots els efectes de La Llotja de Reus. De fet, segons ha explicat ell mateix, la compra de l'històric local de la plaça Prim es va escripturar el passat 29 de desembre després d'un procés de negociacions amb els anteriors propietaris (l'antiga Caixa Tarragona primer i Catalunya Caixa després) de més de 13 anys. Aquest fet obre les portes a la materialització del projecte que ja va avançar el Diari consistent en la creació d'un centre de promoció de la marca Vermut de Reus. "Volem que La Llotja sigui un espai obert a tota la ciutat on el Vermut de Reus es converteixi en el seu actor principal", ha manifestat Sanromà, que espera poder presentar l'avantprojecte en les pròximes setmanes després de mesos treballant-hi.

Des de la Cambra de Comerç han volgut deixat clar que la intenció es crear un nou concepte d'espai interactiu sobre el vermut i allunyat del que seria un museu tradicional. Sanromà ha avançat que dues de les principals característiques seran l'aposta per les noves tecnologies i per ensenyar als visitants tot el procés d'elaboració del Vermut de Reus. "També serà un local polivalent amb zona de bar i de degustació del vermut o una gran sala d'actes", ha assegurat, sense deixar de mencionar que també continuarà acollint el tradicional Mercat dels Dilluns.  

Els plans inicials contemplen que el centre de promoció de la marca Vermut de Reus, que ocuparà prop de 1.000 metres quadrats, pugui està enllestit a mitjans de l'any vinent. Mentre que el projecte l'assumirà l'entitat cameral, la gestió serà compartida amb l'Ajuntament de Reus i un operador privat del sector del vermut. La intenció és crear un ens que integri les entre les tres parts i convertir-lo en un element d'atracció turística de primer ordre. 

Ara farà uns mesos, una delegació institucional encapçalada per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el mateix president de la Cambra de Comerç van visitar Dublín amb l'objetciu d'agafar idees a través d'un element turístic i de promoció tan important com és el museu de la cervesa de Guinness.  

Comentarios
Multimedia Diari