La Monterols Ibiza Party torna a Reus el dissabte 21 de juliol

La festa comptarà de servei de bus cada 20 minuts amb sortida i arribada davant de La Salle Reus.  L’entrada anticipada a la festa ja es pot adquirir a la Recepció del Tennis Monterols

11 julio 2018 09:03 | Actualizado a 24 julio 2018 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 21 de juliol, a partir de les 23.30 h, el Club Tennis Reus Monterols celebrarà la seva festa blanca anual amb temàtica eivissenca, la Monterols Ibiza Party. Es tracta d’una festa ja consolidada al calendari d’oci reusenc.

Per aquesta festa, que ha esdevingut un clàssic de cada estiu al Tennis Monterols i que reuneix a molta gent de Reus i rodalia, s’espera que més de 1.500 persones -socis i no socis del Club- hi assisteixin per reviure els principals hits de la música dels anys 80, 90 i temes actuals gràcies a DJ Juanjo.

La festa comptarà de servei de bus cada 20 minuts amb sortida i arribada davant de La Salle Reus, sense la necessitat d’agafar el vehicle propi. L’entrada anticipada a la festa ja es pot adquirir a la Recepció del Tennis Monterols, a discos Quick i discos Spook de Reus. Té un preu de 15 euros i inclou una consumició.

Comentarios
Multimedia Diari