Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'La Palma TerrorShow' fa una crida per donar sang a la Marató

Els joves del Casal conviden a donar sang el proper 29 d´octubre al Teatre Fortuny mitjançant una campanya a les xarxes

Cristina Valls

Whatsapp
Imatge d´arxiu del túnel del terror de la Palma de l´any passat. Foto: DT

Imatge d´arxiu del túnel del terror de la Palma de l´any passat. Foto: DT

Els organitzadors de ‘La PalmaTerror Show’, activitat que es realitzarà els dies 29 i 30 d’octubre, tornen un any més a fer crida per a la donació de sang. Per la seva banda, la Marató solidària, organitzada pel banc de Sang i Teixits, es durà a terme el 29 d’octubre, al Teatre Fortuny de Reus. Els joves vinculats al Casal han col·laborat voluntàriament amb el Banc de Sang i Teixits mitjançant l’elaboració d’uns vídeos promocionals que han pujat a les xarxes socials per tal de fer difusió de la inicativa. Aquestes peçes audiovisuals mostren personatges i situacions relacionades amb aquest acte de solidariat, però des d’un punt de vista irònic del plantejament de la necessitat de donar sang.

Una altra de les accions que aplega la ‘Palma TerrorShow’ és l‘aportació de dos litres de llet a canvi de les invitacions per la mateixa: aquesta contribució anirà a parar al Casal deJoves i serà destinada al Banc d’Aliments.

D’altra banda, els dies 29 i 30 d’octubre de 7 de la tarda a 11 de la nit el públic jove, de 12 anys en endavant, celebrarà la tercera edició del Túnel del Terror: una festa molt propera a la Castanyada coneguda amb el nom de ‘La Palma Terror Show’. Per poder assistir a l’activitat s’hauran de recollir les entrades a partir del 19 d’octubre al Casal de Joves (ubicat al carrer de Castellvell, número 24). Els horaris són de dimarts a divendres de 10 del matí a 2 del migdia i de dilluns a dijous de dos quarts de 5 de la tarda a les 7 del vespre . Els compradors disposaran d’un màxim de dos entrades per persona, sempre i quan portin a canvi els dos litres de llet.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También