La Recepció d’Entitats obrirà la temporada d’hivern-primavera del Centre de Lectura

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Centre de Lectura ha presentat la nova programació d’activitats per l’hivern i la primavera de 2017, amb 212 activitats programades de gener a maig. La nova temporada s’encetarà oficialment el proper 27 de gener (19.30 hores) amb la XXXIII Recepció d‘Entitats a la sala d’actes Emili Argilaga.

Com cada any, el Centre de Lectura de Reus obrirà les portes de l’ateneu a les entitats culturals, esportives, socials i cíviques de la ciutat per tal de compartir experiències i conservar sobre l’estat actual del món associatiu. L’edició d’enguany comptarà amb la col·laboració del Campus Extens Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili amb un concert commemoratiu dels 25 anys de la URV, sota la direcció de Marcel Ortega.

Entre les activitats que ha programat el Centre de Lectura destaca el cicle ‘Ressò del japonisme’, que s’inclou dins del programa de ‘2017 Reus Capital de la Cultura Catalana’. Amb el comissariat de Rebeca Pujals Cobo (historiadora de l’Art per la URV), el Centre de Lectura programa una sèrie d’activitats vinculades amb l’art japonès. Un dels objectius del cicle és promoure diferents tallers, conferències sobre l’art japonès, la projecció de cinema japonès a través del Cineclub, sessions de lectures de contes i una llarga llista d’activitats relacionades amb la cultura japonesa.


En Veu Alta
La primera de les activitats serà el 24 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, i consistirà en una sessió d’En Veu Alta dedicada a la traducció d’Albert Nolla de Rashomon i altres contes de Akutagawa, premi de traducció Vidal i Alcover. La lectura anirà a càrrec del Col·lectiu En Veu Alta de la Biblioteca del Centre. La direcció anirà a càrrec de Dolors Juanpere i estarà presentat per Albert Nolla.

Comentarios
Multimedia Diari