La Reus Viu el Vi serveix més de 60.000 tastos de vi

La fira supera tots els registres anteriors l’any que compleix el seu desè aniversari. Gran acollida de la Mostra del Vermut

04 junio 2018 16:42 | Actualizado a 19 junio 2018 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Reus Viu el Vi va tancar ahir a la nit una nova edició que «passarà a la història per haver viscut la jornada de dissabte més multitudinària dels seus deu anys de vida».

Segons els seus organitzadors, en un sol dia es van despatxar prop de 7.000 lots de vi. Una xifra que, sumada a la de divendres, va permetre igualar el màxim històric de la fira, xifrat en 12.000 lots de vi i enfilar el registre del certamen per sobre dels 60.000 tastos de vi servits.

I tot plegat, malgrat les previsions de pluja que, finalment, va fer acte de presència ahir durant la segona jornada de la Mostra del Vermut de Reus, la gran novetat d’enguany que va tancar portes superant les 2.000 degustacions de vermut.

Per acabar amb les dades, cal destacar que a l’àrea gastronòmica es van servir 35.000 degustacions, una altra xifra que supera les registrades fins a la data.

El president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, destacava l’impacte de la desena edició afirmant que «la fira del vi no deixarà mai de sorprendre’ns. Crèiem que havíem tocat sostre, que estàvem en registres de màxims, i la desena edició ens ha permès pujar encara més el llistó».

Un fet que, per a Sanromà, demostra «l’encert que vam tenir a l’hora de programar aquesta fira posant en valor la feina dels cellers del territori. I en la desena edició comprovem, amb satisfacció, que la fira ha esdevingut un referent al país convertint-se, per la ciutat, en un fet social de primera magnitud».

Comentarios
Multimedia Diari