La Setmana del Claqué i el Festival Reus Blues centren el cap de setmana

Tres espectacles de dansa i el concert d'Amadeu Casas Blues Band, les principals propostes culturals fins diumenge

19 mayo 2017 22:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tres espectacles de claqué i el concert d’Amadeu Casas Blues Band seran els plats forts de l’oferta cultural reusenca del cap de setmana. La programació de la Setmana de Claqué, organitzada per Dixickac, es caracteritzarà pel conjunt de tres espectacles: Mostra de Claqué d’Aquí, l’espectacle infantil ExhiBIT i la XVII Nit de Claqué.

El primer, que es durà a terme avui mateix a les 22h a La Palma, serà una actuació duta a terme per un còctel que combina professionals i altres adeptes del món del claqué. Demà, a partir de les 19h, a la plaça d’Evarist Fàbregas, el públic reusenc podrà gaudir de l’espectacle infantil ExhiBIT i, tot seguit, el Teatre Bartrina (21 h) oferirà la tradicional Nit de Claqué. Un acte totalment consolidat a la ciutat de Reus, ja que enguany arriba a la 17a edició.

D’altra banda, la 25a edició del Festival Reus Blues arriba a la recta final. Després d’haver acollit grups de gran ressò internacional com els britànics Kyla Brox Band & Fiona Boyes o Virgil & The Accelerators, el festival tancarà l’edició actual amb una de les actuacions més esperades; el concert d’Amadeu Casas Blues Band. El recital es podrà veure diumenge a La Palma, a partir de les 20h.

Avui, el grup Andreu-A Group actuarà al Pub Absenta i entre les propostes per a la jornada de demà hi trobem el concert matinal a càrrec The Blues Prisoners a la Casa Rull a les 13h i l’audició de The Freewhelers al Bar Campus, a les 22.30 h.

Cinema a la fresca

El teatre de La Palma va acollir ahir al vespre la segona sessió del cicle ‘Cinema a la Fresca’. En aquesta ocasió, la pel·lícula projectada va ser Los vengadores 2, la segona part de la saga de superherois protagonitzada pels personatges de l’editorial Marvel. El pròxim dimarts el cicle estiuenc projectarà La isla mínima, un thriller de producció espanyola protagonitzat per Raúl Arévalo i Javier Gutiérrez.

A més, demà comença el cicle de concerts a la Casa Rull amb un recull d’havaneres i cants de taverna a càrrec del duet Xicranda.

Comentarios
Multimedia Diari