La Vella Quaresma comença a perdre les seves set cames a Reus

En total passaran per les Peixateries Velles més de 2.200 escolars de 30 escoles i llars d’infants

16 febrero 2018 10:12 | Actualizado a 16 febrero 2018 10:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els escolars de la ciutat reprenen avui divendres l’activitat de serrar setmanalment una cama a la Vella Quaresma, un programa promogut per les regidories de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional. 

L’activitat està adreçada als xiquets i xiquetes de la ciutat i aquesta primera sessió estarà protagonitzada per membres de la Federació Reusenca de Colles de Carnaval (FRAC ) que, amb motiu de la celebració de la recuperació de la festa del Carnaval ara fa 40 anys, serraran la primera cama a la Vella Quaresma. En aquesta primera sessió hi participaran les escoles La Salle, Cèlia Artiga, Sant Pau, Ciutat de Reus, Mowgli i Maria Rosa Molas

Aquest any, més de 2.200 nens i nenes de trenta escoles i llars d’infants s’han sumat a la proposta festiva. A més, les àrees de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística han repartit a les escoles una imatge de la Vella Quaresma per muntar, que enguany ha dissenyat per a l’ocasió la il·lustradora Txell Darné. 

L’espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma a les Peixateries Velles (10 hores) està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del Carni.

Comentarios
Multimedia Diari