La Vermutada de Reus retrà un homenatge a Jordi Boronat

Aquest dissabte tindrà lloc la setena edició de la Vermutada de Reus al Mercadal, on es podrà adquirir una ampolla de vermut etiqueta amb la imatge del conegut com a Jorbor, l'actor del Bràvium i famós col·leccionista de la ciutat, traspassat recentment. La recaptació es destinarà a la lluita contra el càncer

06 junio 2018 12:22 | Actualizado a 06 junio 2018 12:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Vermutada de Reus arriba a la setena edició amb la voluntat de superar les 3.500 racions servides l’any passat. Enguany, una de les principals novetats, és l’homenatge de Vermuts Miró a l’actor i col·leccionista Jordi Boronat, més conegut com a Jorbor, traspassat recentment. Boronat és el protagonista  de la tercera edició d’una ampolla solidària de vermut fet amb avellana i que vol reconèixer personalitats i històries de la ciutat. El primer any es va fer un homenatge a Joan Basora, conegut com ‘el Xola’, i l’any passat a les vuit copes d‘Europa del Reus Deportiu.

Per la Lliga contra el càncer

Com en els darrers anys, la recaptació de la Vermutada es lliurarà a una causa solidària. Si l’any passat els beneficiats van ser la Fundació Mossèn Frederic Bara, i fa dos anys l’Associació de Nens malalts de Càncer (l’AFANOC), enguany s’ha optat per fer el donatiu a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, que enguany celebra 25 anys. S’estima que l’aportació generada des de la vermutada superi els 4.000 euros.

La Vermutada Popular del Mercadal tindrà lloc aquest proper dissabte, 9 de juny, des de les 12.00h i fins les 14.00h i comptarà amb l’animació del grup La Piccola Orquestra, de la companyia Traüt espectacles.

En el decurs de la vermutada es lliurarà la distinció al Vermuter de l’Any, que enguany reconeix la tasca del Col·lectiu el Masclet.

Comentarios
Multimedia Diari