La XII Nit de Vins de Torroja del Priorat de dissabte comptarà amb dotze cellers

21 agosto 2019 18:50 | Actualizado a 22 agosto 2019 16:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper dissabte 24 d’agost se celebraran a Torroja del Priorat i a la Vilella Baixa dues festes especialment adients per conèixer alguns dels vins elaborats als cellers de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

A la Torroja del Priorat torna Nit de Vins, que encara la seva dotzena edició. Enguany, es desenvoluparà a la piscina municipal a partir de les vuit del vespre. A l’acte hi participaran deu cellers de la vila i dos de convidats. El tiquet de degustació tindrà un preu de 15 euros i també s’obtindrà un descompte de 5 euros per a la compra d’una ampolla a l’interior del recinte de la Nit de Vins.

Tast de Vins la Nova York

D’altra banda, a la Vilella Baixa es celebrarà la 4a edició del Tast de Vins de la Nova York del Priorat que enguany coincidirà, enguany amb l’estrena de la 1a la Fira d’Artesans. Durant la tarda tindrà lloc la fira, i a partir de les 21h es desenvoluparà el Tast amb la participació dels quatre cellers Vinícola del Priorat, els Vil·lusionistes, el Celler Lo i el Celler Sabaté i també dos de convidats Celler Cecilio i Meritxell Pallejà de Gratallops.

El tiquet de degustació tindrà un preu de 12 euros i s’hi podran degustar 6 vins i tres tapes.

Comentarios
Multimedia Diari