La ballarina Anna Borràs triomfa a nivell internacional

La reusenca ha estat finalista del Certamen Coreográfico Mujer Contemporánea i també ha participat en un festival a Noruega

19 mayo 2017 22:30 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La ballarina reusenca Anna Borràs ha estat seleccionada com a finalista del II Certamen Coreográfico Mujer Contemporánea organitzat la setmana passada per Costa Contemporánea. Es tracta d’un concurs de gran renom internacional que neix per donar visibilitat a les creadores emergents i consolidades i perquè aquestes puguin mostrar les seves obres com un reflex de la seva filosofia.

En aquesta ocasió, s’hi van presentar un total de 52 propostes, 40 de les quals van ser acceptades i finalment tres, seleccionades com a finalistes i per tant, ja amb premi assegurat.

Borràs, juntament amb les altres dues ballarines seleccionades, actuarà el 2 de setembre al Centro de Artes Escénicas de Níjar, en el marc de la VI Edició del Festival Costa Contemporánea, on coneixerà quin és el seu guardó dins el certamen.

 

‘Siq’

Borràs ha estat seleccionada amb el seu solo Siq, que es va poder veure recentment a Reus amb motiu de la celebració de la Gala Benèfica al Teatre Fortuny. En aquesta peça, Borràs s’aproxima a les adversitats que tot ésser humà va tenint al llarg de la seva vida amb els moments considerats com a instants de profund coma de felicitat, on un mateix no és ni tan sols vulnerable a allò que està passant.

A més, aquesta peça es podrà veure el proper 26 de juny a les Mines de Bellmunt del Priorat, amb motiu de la participació de la ballarina reusenca en el cicle Divendres DiVins, i el dia 27 de juny al Festival de Dansa d’Alforja a càrrec de Gemma Espada.

 

Festival a Noruega

A més, la setmana passada la ballarina de la capital del Baix Camp participà al Bergen Afro Arts Festival, de Bergen, Noruega, que va tenir lloc del 16 al 20 de juny, on actuà com a companyia invitada de la Simba Dance Ensemble i col·laborant amb la companyia Mapatho Dance Theatre de Botswana, on s’està fent un intercanvi cultural creat amb l’objectiu d’obrir nous camins i possibilitats per a la dansa contemporània.

La companyia i el seu treball va tenir molt bona acollida per part del públic noruec, fet que els portà a representar la peça estrenada ja a Bømlo Nguva, el dissabte 13 de juny, a països de l’Àfrica com Zimbabwe (Arare) i Botswana. A més de tenir possibilitats de portar-lo també a Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari