Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La cafeteria Costarrica crea el primer pa elaborat amb Vermut Miró

El producte s´elabora segons la recepta típica però se li afegeix una dosi de vermut per potenciar-nela seva aroma

L.López

Whatsapp
El nou pa de vermut imita la forma de la clàssica ampolla de Vermut Miró. Foto: A. mariné

El nou pa de vermut imita la forma de la clàssica ampolla de Vermut Miró. Foto: A. mariné

La cadena de cafeteries i pastisseries Costarrica, després de l’èxit obtingut amb la creació de la beguda Fravermouth, una barreja d’una beguda grega gelada a base de cafè i el vermut reusenc, ha volgut continuar innovant amb els seus productes i ara presenta la seva proposta més recent, el pa de vermut.

La peça, que es forneja a partir de la recepta típica, se li afegeix una quantitat determinada de vermut, amb l’objectiu de «fer desprendre l’aroma en la seva justa mesura des de la seva primera mossegada», assegura Victor Monreal, CEO de la cadena. S’ha decidit, a més, que perquè les persones el relacionin a primera vista, la massa del pa es fornejarà en un motlle amb la mateixa forma que l’ampolla de Vermut Miró, cosa que propicia una forma característica i diferenciada de qualsevol altre pa. A més, la decoració de la peça anirà d’una forma que no quedarà cap dubte que el pa està elaborat amb aquesta típica beguda.

Així és com la marca de franquícies Costarrica vol seguir consolidant-se a la zona de la província de Tarragona. Mirant al futur i amb l’objectiu de créixer tant dins com fora del país, obrint nous locals que es tradueixin a noves oportunitats de feina i idees innovadores. La marca té el seu forn central a la que abans era l’antiga Paul de Tarragona, al carrer Canyelles. I és des d’aquí on es proveeix tots els establiments de la zona amb pa elaborat amb ingredients naturals i de forma tradicional.

La cadena de restauració va iniciar al seva activitat a Reus amb el concepte d’Starbucks en ment i la voluntat de crear un espai còmode on passar una bona estona.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También