La caminada Reus-Prades-Reus complirà vint anys el pròxim 5 de juny

El recorregut és de 54,8 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.950 metres i la prova és puntuable per a la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència 2016

19 mayo 2017 19:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La caminada Reus-Prades-Reus celebrarà la seva vintena edició el diumenge 5 de juny, ha assenyalat avui l'organització, l'Associació Excursionista de Reus, que en les últimes edicions ha arribat al miler de participants amb una edat mínima per inscriure's de 15 anys.

Aquesta prova està pensada per realitzar-se en un temps aproximat de dotze hores i mitja, caminant a pas normal, encara que el temps disponible és bastant més ampli.

El recorregut és de 54,8 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 2.950 metres i la prova és puntuable per a la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència 2016, en la qual hi ha una classificació individual i una general per clubs federats.

La Caminada Reus-Prades-Reus compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Esports, i dels ajuntaments de L'Aleixar, Vilaplana, La Febró i Prades.

El regidor d'Esports de Reus (Baix Camp), Jordi Cervera (AraReus) ha felicitat els organitzadors per haver arribat a les vint edicions i els ha agraït la labor de dedicació al món de l'excursionisme, la muntanya i l'esport.

De la seva banda, l'alcaldessa de Prades (Baix Camp), Lídia Bargas (CiU), ha destacat l'alta participació d'aquesta caminada i la seva importància per posar en valor la naturalesa i el paisatge del territori.

Comentarios
Multimedia Diari