La carta del CDR de Reus al president del Parlament de Catalunya

Desenes de persones esperaven a Torrent a la porta del Teatre Fortuny, amb estelades i crits a favor de la independència de Catalunya i de la llibertat dels presos polítics

14 abril 2018 15:30 | Actualizado a 14 abril 2018 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Comitè de Defensa de la República de Reus va lliurar dijous a la nit una carta al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, abans que entrés al Círcol, on va participar en un sopar-col·loqui després d’haver presidit l’entrega dels Premis Cambra, a l’auditori de firaReus.

Desenes de persones esperaven a Torrent a la porta del Teatre Fortuny, amb estelades i crits a favor de la independència de Catalunya i de la llibertat dels presos polítics. En la carta, el CDR de Reus es dirigeix al president del Parlament afirmant que «tenint en compte el mandat popular que va tornar a sortir el 21 de desembre d’unes eleccions il·legals imposades pel cop d’estat del Govern espanyol (i dels seus aliats), us exigim valentia com a president del Parlament: demanem que es faci efectiva la República i que s’investeixi el legítim president Puigdemont».

Concentració a Tarragona
D’altra banda, el Comitè de Defensa de la República de Tarragona va reunir ahir a la tarda un centenar de persones a la porta de la presó de Tarragona. La concentració va servir per demanar la llibertat dels polítics independentistes catalans empresonats de manera preventiva.

Comentarios
Multimedia Diari