La companyia Tebacporta al Teatre Bartrina un text de Dario Fo

Es trata de 'Mort accidental d'un anarquista', una obra del dramaturg italià que s'estrenarà aquest cap de setmana

19 mayo 2017 23:04 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Itàlia dels anys 60 i una crítica d’altres temps és el paisatge sobre el qual es construeix l’obra Mort accidental d’un anarquista, una adaptació del text del dramaturg italià, Dario Fo, i que la companyia de teatre Tebac portarà a l’escenari del Teatre Bartrina.

Els espectadors la podran veure aquest cap de setmana, en dues funcions diferents. La primera d’elles es durà a terme aquest dissabte a les 21.00 hores i la segona, l’endemà diumenge, a les 18.00 hores.

L’espectacle dirigit pel tarragoní Eloi Isen compta el repartiment format pels actors Quim Prats, Eduard Cornadó, David Pin, Jordi Gómez, Raquel Castaño, Marta Llorens i Cristina Cabré.

En la presentació de l’obra de teatre, Isen va voler destacar la dificultat a la qual s’han hagut d’afrontar els actors protagonistes de la producció teatral, ja que el context d’un país com Itàlia als anys 60 en què succeeix l’obra ha suposat un obstacle perquè no coneixien la situació de primera mà.

El grup de teatre Tebac enguany bufa les espelmes dels seus 35 anys i en aquest sentit la seva presidenta, Yvonne Márquez, va destacar que la formació continua apostant per la innovació i la diversitat. «La companyia es nodreix de la multiculturalitat i els directors i actors imprimeixen el seu caràcter personal a l’actuació», va remarcar Márquez en la presentació.

Per la seva part, el regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Reus, Joaquim Sorio, va agrair la funció del grup local en aportar teatre de qualitat a la ciutat i el va instar a seguir en aquesta línia.

Comentarios
Multimedia Diari