La connexió amb fibra òptica arribarà aquest any a 400 llars d’Almoster

17 agosto 2018 09:30 | Actualizado a 17 agosto 2018 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest més la fibra òptica arribarà a Almoster. Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet de totes les llars d’Almoster i de les empreses de la localitat, servei clau pel desenvolupament social i empresarial de la zona i els seus habitants. El desplegament és fruit d’un acord entre l’Ajuntament d’Almoster i el partner local Einesa que farà possible l’arribada dels serveis de l’empresa Adamo a 400 llars de la localitat. 

Adamo té previst finalitzar els treballs d’estesa del cablejat de fibra òptica durant el segon semestre de 2018, moment en què totes les llars gaudiran ja de connexió. 
Bonificacions

Per a l’obertura i llançament de la comercialització de la seva xarxa, els primers clients a contractar el servei gaudiran d’una oferta de llançament: 3 mesos de servei gratuït. El client pot contractar ‘Fibra FAST!’ de 1.000 MB per 34,99 euros/mes o la ‘Fibra Essencial’ de 50 MB per 29,99 euros/mes. Ambdós preus inclouen l’IVA i la quota de línia. També pot configurar un paquet de serveis (Internet, telefonia fixa i mòbil) a la seva mida. Adamo és l’operador de Fibra Òptica amb la velocitat més ràpida del país (1.000 MB).

Comentarios
Multimedia Diari