Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La fibra òptica arribarà a les Borges del Camp a l’estiu

El servei, que arribarà a través d’una torre de distribució que s’ubicarà al polígon industrial, tindrà una despesa mitjana de 30 euros mensuals

Redacció

Whatsapp
Vista aèria del municipi de les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp. FOTO: cedidaVista aèria del municipi de les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp. FOTO: cedida

Vista aèria del municipi de les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp. FOTO: cedidaVista aèria del municipi de les Borges del Camp, a la comarca del Baix Camp. FOTO: cedida

Les Borges del Camp tindrà fibra òptica al nucli urbà en un termini breu de temps, que l’Ajuntament calcula que podria ser a l’estiu un cop aprovi el pla de desplegament que permetrà que els habitatges, les empreses i els serveis municipals de les Borges gaudeixen d’aquesta tecnologia que millorarà substancialment la velocitat d’accés a Internet, que passarà a ser de 100 Mb.

La fibra òptica arribarà a les Borges del Camp a través d’una torre de distribució que s’ubicarà al polígon industrial del poble, a partir de la qual s’estendrà el cablejat d’aquest nou servei resseguint les façanes dels habitatges. Les connexions a les cases es farà mitjançant les entrades de telefonia que ja utilitzen altres operadors.

La despesa mitjana del servei serà de 30 euros mensuals, IVA inclòs

Un cop es faci el desplegament els usuaris podran contractar els serveis de la fibra òptica, tot i que el desplegament es farà independentment del nombre d’altes que es registrin.

La despesa mitjana del servei serà de 30 euros mensuals, IVA inclòs. També es podrà contractar telefonia fixa amb una tarifa plana d’entre 8 i 12 euros al mes i telefonia mòbil a un preu d’entre 11,75 i 29,5 euros al mes, IVA inclòs, segons l’accés a dades que es contracti i que pot oscil·lar entre 2 i 20 Gb mensuals. Aquests serveis inclouen les trucades il·limitades.

El desplegament i el servei anirà a càrrec de l’empresa None-Tec, registrada com a operadora d’internet al Consejo Nacional del Mercado de les Comunicacions (CNMC), que ja ha cablejat el municipi de Castellvell del Camp amb resultats satisfactoris. A més, None-Tec també ofereix serveis de connexió a Internet via ràdio a les zones on no hi ha cobertura o és molt deficitària.

Temas

Comentarios

Lea También