La filosofia del 'Do it yourself' arriba a Reus amb la fira DIYmania

Es tracta de la primera edició d'aquest saló que aplegarà estands d'arreu de l'Estat i de França amb tècniques artesanals de moda

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La filosolfia del ‘Do it yourself’, és a dir ‘Fes-ho tu mateix’, és una tendència a l’alça i la primera edició de la mostra DIYmania no fa res més que corroborar-ho. Aquest divendres dia 7 arrenca a FiraReus aquest certamen que s’allargarà fins diumenge i que pretén convertir-se en un aparador de les tècniques més actuals que segueixen el fenomen handmade.

Amb més de 60 tallers i activitats dirigides a tots els públics, les organitzadores de l’esdeveniment, Maria Àngels Bergé i Mariona Padrol, van ressaltar la bona acceptació que ha tingut aquesta fira al territori on, de forma conjunta, hi participaran una cinquantena d’estands. Gairebé un 30% d’aquests són petits comerços de Reus i la demarcació de Tarragona, un 50% de Barcelona i Girona i la resta són arribats de diferents punts de l’Estat i França.

DIYmania, que ja ha celebrat dues edicions a Sabadell, és una fira que permet al visitant conèixer i aprendre les tècniques que cal saber per crear un mateix tot tipus de moda, complements, bricolatge o manualitats amb la finalitat de potenciar les activitats i l’ambient familiar. De fet, un dels objectius que persegueix aquest saló és que els assistents obtinguin satisfacció personal a l’hora de desenvolupar i crear tot tipus d’objectes per un mateix.

Per aconseguir-ho, l’organització ha programat diverses activitats i entre elles destaquen els cursos de patchwork, origami, scrapbooking i crochet.

El DIYmania comptarà també amb la participació d’entitats provinents de Riudoms, Tarragona, Cambrils o la Selva del Camp. Així com, espectacles de titelles, desfilades de moda, una trobada de punt de creu o activitats de plecs de papers.

Per la seva banda, el regidor de Promoció, Marc Arza, va explicar que aquesta fira segueix la línia iniciada la setmana passada amb la presentació de la tercera edició de la FIBO, de fires especialitzades.

Tot i que la inauguració oficial serà el divendres a la tarda, des de primera hora del matí començaran les activitats i tallers. L’horari és divendres i dissabte de 10.00 a 20.30 hores i el diumenge fins les 15.00. Les entrades es poden comprar a través de www.diymania.eu i tenen un cost de 3 euros i de 6 per a l’abonament els tres dies del saló.

Comentarios
Multimedia Diari