La finalista de 'La Voz' Maika Barbero, jurat d'un 'talent show' amb accent reusenc

El concurs, batejat amb el nom de Veu del Camp, tindrà com a escenari el pub Drums. La cantant posarà el seu gra de sorra en el descobriment de nous talents musicals del territori

19 mayo 2017 17:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Maika Barbero, tercera finalista del talent show musical de Telecinco 'La Voz' l’any 2012, tornarà a viure de ben a prop un concurs de talents musicals. Ara però, ho farà des de l’altra banda: la de jurat. La cantant reusenca, després de quedar semifinalista en un programa de Suïssa que escollia la persona que havia de representar al país helvètic a Eurovisió i després de ser confirmada com una de les concursants del nou ‘Levántate All Stars que es va emetre el passat juliol a Telecinco, s’ha involucrat en un nou projecte promogut per Drums Reus i que porta per títol Veu del Camp.

D’aquesta manera, Maika s'ha compromès a participar com a jurat en aquest concurs amb l’objectiu de posar el seu granet de sorra en el descobriment de nous talents musicals del Camp de Tarragona.

Aquest divendres 7 d’octubre es donarà el tret de sortida a aquest concurs, que pretén portar els famosos ‘talent shows’ televisius a un format presencial. El 14 d’octubre, es farà la segona tongada dels càstings.

Els finalistes que actuaran al càsting són, aquest divendres, María Morón, Anaïs Márquez, Loli Rodríguez, Albert Burrut, Carla Gibert i Elena Volpini; i la setmana vinent, Dorian Planas, Ariadna Pomerol, Daniela Recio, Judit Mas, Conchita Borrás. B-stock.

L’ordre d’actuació es decidirà la mateixa nit per sorteig. Per aquest motiu, els assistents a la sala Drums participaran en l'elecció dels finalistes, escollint a dos dels quatre afortunats que es jugaran els premi de 500 euros que rebrà el guanyador final i que podran cantar tres cops en els propers tres mesos, per un valor de 100 euros per cada actuació com a finalistes. En total hi ha uns 2.000 euros en premis.

Comentarios
Multimedia Diari