La forta calor marca la jornada de Corpus a la Plaça del Mercadal de Reus

Molts nens s'han endut la coca amb cireres per menjar-se-la a casa degut a la calor que feia a la plaça. També han ballat els Gegants i la Mulassa.

15 junio 2017 09:13 | Actualizado a 04 julio 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Plaça del Mercadal de Reus s'ha omplert aquest dijous al matí de nens i nenes per veure ballar als Gegants i la Mulassa en el dia de Corpus. La forta calor ha estat la gran protagonista de l'acte i per aquest motiu molts dels nens no s'han menjat la coca amb cireres a la plaça i se l'han endut a casa. A més, els mestres s'han dedicat tota l'estona a remullar amb aigua als escolars que estaven asseguts. En total s'han repartit 2.500 coques amb cireres entre els 2.500 nens i nenes. 

La jornada ha començat a les nou del matí amb el Toc de Festa a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. Al mateix temps, des de l’Ajuntament ha sortit en cercavila la Mulassa i els Gegants per recórrer els carrers de la ciutat. A més, al llarg de tot el dia (de 10 a 13 i de 17 a 20.30 hores), a l'atri de Sant Sebastià, a la Plaça del Castell, es fa l'Ou com balla.

Cap a dos quarts d'onze del mati, coincidint amb l'arribada dels escolars a la Plaça del Mercadal, la Mulassa i els Gegants han iniciat els seus balls.

Aquesta tarda, a partir de les set, tornarà la festa a la Plaça del Mercadal, de nou amb la Mulassa i els Gegants amb el so de gralla i es repartiran unes 4.000 coques amb cireres, gentilesa del Forn Sistaré.

Comentarios
Multimedia Diari