'La fortuna de Sílvia', aquest dimarts al Teatre Fortuny

Donarà inici a les 21 hores i serà el primer espectacle teatral de la nova temporada. Dissabte serà el torn de 'Vuelos'

19 mayo 2017 16:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després del gran èxit de públic d'Ara Malikian dijous i divendres passat amb el cartell d'entrades exhaurides, La fortuna de Sílvia de Josep Maria de Sagarra arriba aquest dimarts (21:00 h) al Teatre Fortuny de Reus com a primer espectacle teatral de la nova temporada. Es tracta d'una producció de Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa amb direcció de Jordi Prat i Coll i un repartiment que inclou Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut i Pep Munné.

En una ciutat europea de 1935 a 1945, Sílvia, una mare vídua i els seus dos fills, es veuen condicionats per una guerra que resulta determinant a l’hora d’abordar la seva felicitat i l’acceptació del propi destí davant d’una societat que fomenta la hipocresia.

Un espectacle que presenta l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa.

Sens dubte un dels personatges més excepcionals i memorables de la literatura dramàtica catalana, pel seu enfrontament amb els grans dilemes que pesaran sobre la reinvenció del vell continent. Amb aquesta obra d’una modernitat sorprenent, se’ns revela el Josep Maria de Sagarra més personal i universal.

'Vuelos', dissabte per a tots els públics

La companyia Aracaladanza porta al Teatre Fortuny aquest dissabte (18:00 h) el muntatge Vuelos, un espectacle màgic i de gran riquesa visual destinat a tots els públics, que captiva especialment els infants per la seva proposta escènica.

L’artista renaixentista, Leonardo da Vinci, inspira a Aracaldanza en aquest nou repte escènic, Vuelos. Un espectacle familiar de gran bellesa on les màquines voladores del geni visionari, inspirades en la natura, els seus dissenys, plànols i la seva pintura serveixen per explorar, dalt de l’escenari, el somni universal de l’home: el vol.

50 minuts de bellesa absoluta. Una carícia pels sentits, elegant i subtil. Cinc ballarins que interpreten un muntatge escènic, en el qual les imatges, projecció de la imaginació, seran les protagonistes. Una proposta exquisida que encisarà per igual a grans i petits, despertant tendresa, dibuixant somriures i excitant, fins i tot, les llàgrimes.

 

Comentarios
Multimedia Diari