Más de Reus

La fotògrafa Gràcia de la Hoz duu els seus ‘Objectes inanimats’ al Palau Bofarull de Reus

Gràcia de la Hoz es va iniciar en la fotografia a l’Agrupació Fotogràfica Reus

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les fotografies que es poden veure a l’exposició. FOTO: Cedida

Una de les fotografies que es poden veure a l’exposició. FOTO: Cedida

«Un veritable regal per a la vista». La crítica d’art Raquel Medina defineix, així, l’obra de la fotògrafa Maria Gràcia de la Hoz que ahir es va obrir al públic al Palau Bofarull de la Diputació, al carrer de Llovera, 15, de Reus. La mostra, que es pot visitar fins al 25 de maig, inclou coloristes fotografies de natures mortes i altres objectes inanimats que, no obstant això, cobren vida davant els ulls de l’espectador.

Gràcia de la Hoz es va iniciar en la fotografia a l’Agrupació Fotogràfica Reus. El 2014, la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic li va atorgar el màxim reconeixement de l’entitat: el títol de Mestra Fiap, fet que la va convertir en la primera dona de l’Estat espanyol a obtenir-lo. 

Gràcia de la Hoz és membre d’honor de la Federació Catalana de Fotografia, i ha guanyat nombrosos premis nacionals, estatals i internacionals.
Després de la inauguració d’aquest dimecres, ‘Objectes inanimats’ es podrà visitar de dimarts a dissabte, d’11.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. Del 13 al 22 d’abril estarà tancat amb motiu de la Setmana Santa. 

Una mostra fotogràfica imprescindible de la mà d’una de les fotògrafes més destacables del país.

Temas

Comentarios

Lea También