La jornada de reflexió més gastronòmica de Reus

Gastronomia. Èxit de visitants al Menja’t el Mercat i valoració «positiva» de la Ganxet Pintxo Modernista 

25 mayo 2019 19:27 | Actualizado a 30 mayo 2019 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Reus ha viscut aquest dissabte la jornada de reflexió més gastronòmica de la seva història amb el darrer cap de setmana de la Ganxet Pintxo i la novena edició de Menja’t el Mercat. Precisament, la festa gastronòmica del Mercat Central ha estat un bullici de gent des del moment d’obertura de portes sobre dos quarts de set de la tarda. I és que, ja en aquella hora, les racions de fideuà de Casa Pladevall, les mini hamburgueses de carn de cavall de Can Miquel o els pintxos de bacallà amb romesco de la Pesca Salada Herndánez no han parat de servir-se. De fet, en l’edició d’enguany hi han participat fins a 23 parades del Mercat Central amb diferents opcions. 

Una de les que més sortida ha tingut ha estats el tiquet combinat de tres tapes i dues begudes per 9€. A més a més, les diferents activitats programades han fet que els assistents gaudissin d’un ambient festiu mentre menjaven i xerraven. 

Fora del mercat, molts altres reusencs també han gaudit de la proposta gastronòmica de la ruta de tapes de la Ganxet Pintxo Modernista, que aquest diumenge posa punt final a una nova edició. El seu coordinador, Jaume Batista, ha valorat de forma «positiva» la nova orientació de la ruta i la qualitat de totes les propostes. «Era el moment de pujar aquest esglaó, d’augmentar el nivell d’exigència. I, molt especialment, de donar resposta a les necessitats dels restauradors que, al cap i a la fi, són l’autèntica raó de ser d’aquesta ruta», ha assegurat.

També ha analitzat la pujada de preu que ha experimentat la ruta manifestant que era «necessari atenent l’evolució de preus durant aquests vuit anys». La Ganxet Pintxo Modernista és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de Reus Promoció.

Comentarios
Multimedia Diari