Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La mesquita de Reus celebra el sopar del Ramadà al barri Gaudí

S’espera que la participació sigui molt superior a l’assolida l’any passat, que va ser d’una vuitantena d’assistents

Diari de Tarragona

Whatsapp

L’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca organitza avui el trencament del dejuni a la plaça de la Sagrada Família
En un acte obert a la ciutadania, l’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca organitza avui, a partir de les nou del vespre, el trencament del dejuni del Ramadà al barri Gaudí, a la plaça de la Sagrada Família. «La intenció és, a través d’activitats culturals i religioses obertes a tota la ciutat, normalitzar la convivència i que la ciutadania ens conegui més», explica el portaveu de l’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca, Mohamed Said Badaoui.

La primera edició del Iftar es va fer a la plaça de l’Abat Oliba, al barri dels Horts de Miró. En aquesta ocasió, l’entitat que gestiona la mesquita As-Sunnah ha tornat a invitar a entitats, institucions i representants polítics a participar en aquesta iniciativa. En aquest sentit, des de l’organització, s’espera que la participació sigui molt superior a l’assolida l’any passat, que va ser d’una vuitantena d’assistents.
De fet, l’acte compta amb la col·laboració de les regidories de Benestar Social i Participació, Ciutadania i Transparència, a més de l’Associació de Veïns del Barri Gaudí i de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, i el Departament d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Temas

  • mesquita

Comentarios

Lea También