La mesquita de Reus celebra el sopar del Ramadà al barri Gaudí

S’espera que la participació sigui molt superior a l’assolida l’any passat, que va ser d’una vuitantena d’assistents

31 mayo 2018 19:21 | Actualizado a 31 mayo 2018 19:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca organitza avui el trencament del dejuni a la plaça de la Sagrada Família
En un acte obert a la ciutadania, l’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca organitza avui, a partir de les nou del vespre, el trencament del dejuni del Ramadà al barri Gaudí, a la plaça de la Sagrada Família. «La intenció és, a través d’activitats culturals i religioses obertes a tota la ciutat, normalitzar la convivència i que la ciutadania ens conegui més», explica el portaveu de l’Associació Cultural de Musulmans de Reus i Comarca, Mohamed Said Badaoui.

La primera edició del Iftar es va fer a la plaça de l’Abat Oliba, al barri dels Horts de Miró. En aquesta ocasió, l’entitat que gestiona la mesquita As-Sunnah ha tornat a invitar a entitats, institucions i representants polítics a participar en aquesta iniciativa. En aquest sentit, des de l’organització, s’espera que la participació sigui molt superior a l’assolida l’any passat, que va ser d’una vuitantena d’assistents.
De fet, l’acte compta amb la col·laboració de les regidories de Benestar Social i Participació, Ciutadania i Transparència, a més de l’Associació de Veïns del Barri Gaudí i de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, i el Departament d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari