Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La plaça de la Llibertat, escenari d´una exhibició d´esports de carrer

La jornada Alterfest Multiesport, pensada per a joves majors de 12 anys, se celebrarà demà a partir de lessis de la tarda

Redacció

Whatsapp
Els joves podran realitzar tot tipus d´activitats esportives durant la jornada de demà. Foto: DT

Els joves podran realitzar tot tipus d´activitats esportives durant la jornada de demà. Foto: DT

Els esports de carrer així com altres activitats a càrrec d’equips de la ciutat seran els protagonistes de l’exhibició que tindrà lloc demà a la plaça de la Llibertat a partir de les sis de la tarda.

L’acte Alterfest Multiesport, organitzat conjuntament per la Regidoria de Cultura i Joventut i altres regidories del consistori, permetrà als joves de la ciutat fer un tast de diferents esports com ara minibàsquet, rocòdrom, futbol americà, slac line, escala caixes, talles de circ, parkour i roller, entre altres activitats. També hi haurà un espai amb rampes preparades que estaran obertes a tothom que vingui amb el seu patí.

D’altra banda, la programació de la jornada Alterfest Multiesport que se celebra demà també inclou, a partir de les 20.30 hores, diverses exhibicions de diferents esports com ara parkour, roller, scooters i BMX. Totes les propostes esportives que tindran lloc són gratuïtes, estan adreçades a joves a partir de 12 anys i tots els participants rebran vals de degustació i entraran al sorteig de diferents samarretes d’Altersuer.

Altersuer

Es tracta d’un programa que coordinen diferents regidories amb l’objectiu de promoure un oci nocturn alternatiu i fomentar conductes saludables entre els joves i adolescents de la ciutat. Dins les diferents activitats esportives que s’han programat, l’Alterfest Multiesport continuarà amb la programació el pròxim mes, amb la celebració d’un torneig de futbol 7 que es jugarà el pròxim divendres 12 de juny al camp de futbol Mas Iglesias.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También