La plantilla de l'hospital Sant Joan de Reus, en contra del Pacte de Salut

L'única formació que es va posicionar contra el pacte al consistori va ser la CUP

19 mayo 2017 16:16 | Actualizado a 31 enero 2018 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan de Reus s’ha manifestat públicament en contra del Pacte de Salut, signat el passat 15 de febrer pel govern municipal i l’oposició (excepte la CUP), amb el suport d’una trentena d’entitats de la ciutat. En un comunicat penjat a la pàgina web del comitè d’empresa del centre, aquest explica que «hem decidit no donat suport al pacte com a conseqüència de la situació denigrant que estem vivint els treballadors des de fa molts anys».

A més, també aclareix que «en premsa esmenten el Comitè de Sagessa per confondre intencionadament, ja que el Comitè de Sagessa no existeix». També recorden que «la plantilla d’aquest hospital som els protagonistes de la salut, el nostre compromís és de sempre, no només a l’hora de signar un document i sortir a la foto».

Per últim, el comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan afegeix que «seguirem amb aquest compromís, però seguirem denunciant la pràctica habitual dels responsables, de fer-nos treballar sota mínims de personal, retallades imposades per tapar la inoperància dels gestors i l’incompliment conscient i reiterat del conveni col·lectiu». Per contra, el Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar ahir adherir-se al Pacte de Salut.–

Comentarios
Multimedia Diari