La premsa gastronòmica s’interessa per la Ruta del Vermut de Reus

Durant 2018 s’han organitzat vint viatges per al món de la comunicació i tretze per a touroperadors i agents

04 febrero 2019 08:50 | Actualizado a 08 febrero 2019 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La possibilitat d’oferir visites, tastos i rutes al voltant del Vermut de Reus ha fet que la ciutat s’inclogui a les visites de press trips especialitzats en interessos gastronòmics. Reus Promoció ha realitzat al llarg de l’any 2018 un total de 20 viatges de premsa i 13 viatges de familiarització per a touroperadors i agents de viatges d’onze països perquè coneguin els principals atractius turístics de la ciutat.

Aquestes accions han permès atendre un total de 232 professionals, 70 dedicats a la comunicació de viatges com periodistes i  bloguers i 162 representants d’agències de viatge i touroperadors. La majoria de visites s’han vehiculat d’acord amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, l’Agència Catalana de Turisme, la Taula de Creuers del Port de Tarragona i la Taula de l’Aeroport de Reus.  

Les visites

Pel que fa a les visites que es van organitzar per a mitjans de comunicació i bloguers a la capital del Baix Camp, la procedència dels professionals que han participat en aquestes estades a la ciutat ha estat molt diversa.  Cinc accions anaven dirigides al mercat espanyol, tres a l’italià, tres al francès, tres al britànic, tres al rus, dues a l’alemany i una al portuguès. Un dels aspectes remarcables és que el perfil dels periodistes que han visitat el municipi durant el 2018 ha canviat perquè Reus s’ha incorporat a les vistes lligades amb rutes i ciutats amb interès gastronòmic.

Finalment, pel que fa als viatges de familiarització per a touroperadors, al llarg del 2018 s’han realitzat 13 visites per a 162 professionals: 4 per a touroperadors britànics, 2 per a alemanys, 2 per a agències espanyoles, 1 per a agents italians, 1 per a agències de Polònia, 1 per a agents d’Estònia, 1 per a agents irlandesos i 1 per agències premium dels Estats Units. Les dades d’aquest 2018 s’han consolidat respecte al 2017, quan hi va haver un total de 23 viatges de premsa i 12 de familiarització per a professionals del turisme d’una dotzena de països.

Comentarios
Multimedia Diari