La primera crema de licor de Vermuts Rofes

Vermuts Rofes ha creat un híbrid entre la crema de licor d’arròs i el vermut, especialment pensada per a postres i sobretaules

30 noviembre 2018 10:37 | Actualizado a 01 diciembre 2018 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una tonalitat fresca i sedosa, dolça d’entrada i amarga al final. Així és la nova crema de licor de vermut que ha dissenyat Vermuts Rofes i que es posarà a la venda a partir del mes de gener, a un preu que oscil·larà entre els 9 i els 10 euros. Amb tot, des d’ara i fins a finals d’any, es podrà degustar al restaurant que Rofes té al carrer Sant Miquel de Reus. Salvador Rofes, director de Vermuts Rofes, explica que «vam veure que hi havia un buit en la cadena de consum del vermut.

L’utilitzem en aperitius, fins i tot per acompanyar algun àpat, però ens faltava un producte amb què donar per tancat el dinar». Considera que la crema de licor de vermut és el que es buscava, un producte «genial per prendre amb un gel durant la sobretaula, però també a mitja tarda, amb un glaçó».

Han estat els mateixos clients del restaurant de Vermut Rofes els que han donat el vistiplau a la crema. Segons explica Salvador Rofes, «hem estat prop de mig any buscant la fórmula que garanteixi l’equilibri que volíem». 

La crema està elaborada a partir del vermut Rofes, amb aiguardent i també llet d’arròs. D’aquí que, en boca, recordi molt a la crema de licor d’arròs. Ara bé, el color és molt similar al de l’avellana, pel que evoca als fruits secs, i el regust final, d’una suau amargor, recorda el donzell del vermut.

La crema està especialment creada per a l’ampli públic. De fet, la graduació és de 15°, el mateix que requereix un vermut. «S’allunya d’altres destil·lats que tenen entre 25 i 40°, diu Rofes».

La diversificació és la clau
Vermuts Rofes fa dos anys que llença productes nous. L’any passat, la marca reusenca va recuperar el vermut reserva, l’Etiqueta Daurada, que ja feia la família Rofes anys enrere.
Segons Rofes, «les previsions que ens havíem marcat amb l’Etiqueta Daurada s’han complert. No en va és un producte recuperat que sabíem que tindria èxit». Ara, conscients de l’enorme competència al mercat dels vins aromatitzats, Rofes ha decidit diversificar els seus productes i buscar nous públics. Per l’any vinent, no s’albira cap nou llançament.

Comentarios
Multimedia Diari