Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La recerca en aliments per a la salut, dimarts vinent a Reus

La Unitat Tecnològica de Nutrició i Salut d’Eurecat obre les portes per acostar la seva activitat al públic

Redacción

Whatsapp
Imatge de la presentació de la iniciativa. FOTO: CEDIDA

Imatge de la presentació de la iniciativa. FOTO: CEDIDA

En el marc de la programació de la Setmana de la Ciència que organitza la Universitat Rovira i Virgili (URV), aquest dimarts, 13 de novembre, a les 10 del matí, la Unitat Tecnològica de Nutrició i Salut d’Eurecat (av. de la Universitat 1) obre les portes per acostar la seva activitat al públic en relació als serveis científics i tecnològics que desenvolupa en tot allò que té a veure amb el consum d’aliments i la salut i, concretament, amb els aliments funcionals. 

Així mateix, acostarà als assistents els ob jectius dels dos projectes d’investigació que desenvolupa en el marc del projecte Nutrisalt: Cercar nous ingredients de productes de proximitat, i Crear la Unitat de Seguretat Alimentària i la Plataforma d’Ecotoxicitat.
L’activitat anirà a càrrec de Montserrat Traver, membre de l’Àrea de Biotecnologies d’Eurecat. És necessari inscriure-s’hi prèviament a través del correu montserrat.traver@eurecat.org

Nutrisalt
El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents de R+D+I del territori –URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)–, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.
Amb un pla d’actuació que té com a horitzó l’any 2020, el projecte d’investigació disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta dels diners l’aporten les institucions implicades.

Temas

Comentarios

Lea También