La ruta Reus-Moscou portarà més de 8.000 turistes a la Costa Daurada

Aquest cap de setmana ha aterrat el primer avió operat per Coral Travel. Tindrà una freqüència de dos vols setmanals

Redacció

Whatsapp
Imatge de l´estiu de l´any passat d´un grup de turistes russos acabats d´aterrar a Reus. Foto: ACN

Imatge de l´estiu de l´any passat d´un grup de turistes russos acabats d´aterrar a Reus. Foto: ACN

Aquest cap de setmana ha aterrat a l’Aeroport de Reus el primer vol de la temporada d’estiu procedent de Moscou. Es tracta de la ruta que, per segon any consecutiu, realitza l’operador turístic Coral Travel i que ofereix la connexió entre el Baix Camp i la capital russa.

En un principi està previst que operi fins al 3 d’octubre a través d’Ural Airlines. Els vols són dos cops per setmana, els dimecres i els dissabtes, amb avions model A321 i amb capacitat per a 220 passatgers.

En total, hi ha programats fins a 37 vols d’arribada que representen més de 8.000 places ofertes. Però el rus serà aquest 2015 un mercat turístic contingut i a la baixa. Per suavitzar la davallada, la Costa Daurada ha estat aquest hivern promocionant-se amb força a les principals fires turístiques russes.

Segons dades recopilades l’any passat, es calcula que van pernoctar a la demarcació de Tarragona, sobretot a la Costa Daurada, uns 400.000 russos, gairebé un 20% menys que el 2013, any en què el turisme d’aquesta nacionalitat va ser el principal mercat internacional al territori.

Des del sector temen, però, que la caiguda sigui més significativa aquest estiu i, fins i tot, es conformarien amb un 50% menys de clients russos que la temporada passada. La causa segueix sent la forta devaluació del ruble respecte de l’euro i el consegüent encariment de les vacances a Catalunya.

Per parar el cop, o fins i tot revertir la tendència prevista per aquest estiu de 2015, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona ha participat aquest hivern en diverses fires a Rússia, com la MITT de Moscou o la IntourMarket, i ha buscat contactes amb noves agències de viatge i operadors turístics.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También