Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La segona fase de remodelació de la plaça de Catalunya començarà a l'octubre

La finalitat de les obres és renovar la distribució i l'ús de l'espai públic d'aquesta zona

Redacció

Whatsapp
Imatge presentació obres segona fase plaça Catalunya. FOTO: A.R.

Imatge presentació obres segona fase plaça Catalunya. FOTO: A.R.

L’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat pels regidors d’Urbanisme, Marc Arza, i Via Pública, Hipòlit Monseny, han presentat els treballs corresponents a la segona i última fase de remodelació i millora de la plaça de Catalunya. Aquesta etapa afecta l’entorn del monument a Joaquim M. Bartrina i té com a finalitat renovar la distribució i l’ús de l’espai públic d’aquesta zona de la ciutat. Es preveu que els treballs s’inicïn al mes d’octubre i puguin estar finalitzats en un termini de 4 mesos. El pressupost del conjunt d’aquest treballs és de 272.023,66 euros. Les futures millores seguiran l'estètica de les que es van realitzar durant l’any 2015 a la zona més propera a la plaça del Mercadal.

Els paviments i el mobiliari que s’instal·laran mantindran l’estètica i característiques tècniques de les obres ja realitzades. A més de la renovació dels paviments, el projecte inclou:

  • la reforma del sistema de drenatge superficial
  • la renovació del mobiliari urbà (pilones i senyalització)
  • la implantació de nou arbrat viari
  • l’eliminació de la xarxa elèctrica aèria
  • el soterrament dels contenidors de brossa

Pel que fa al mobiliari urbà, s’instal·laran pilones fixes i mòbils per evitar l’aparcament descontrolat de vehicles i regular el seu pas. Al mateix temps, les voreres i la zona de la plaça es pavimentaran amb pedra natural de diferents tipus i formats, sempre damunt una base de formigó.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También