La segona fase de remodelació de la plaça de Catalunya començarà a l'octubre

La finalitat de les obres és renovar la distribució i l'ús de l'espai públic d'aquesta zona

19 mayo 2017 18:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat pels regidors d’Urbanisme, Marc Arza, i Via Pública, Hipòlit Monseny, han presentat els treballs corresponents a la segona i última fase de remodelació i millora de la plaça de Catalunya. Aquesta etapa afecta l’entorn del monument a Joaquim M. Bartrina i té com a finalitat renovar la distribució i l’ús de l’espai públic d’aquesta zona de la ciutat. Es preveu que els treballs s’inicïn al mes d’octubre i puguin estar finalitzats en un termini de 4 mesos. El pressupost del conjunt d’aquest treballs és de 272.023,66 euros. Les futures millores seguiran l'estètica de les que es van realitzar durant l’any 2015 a la zona més propera a la plaça del Mercadal.

Els paviments i el mobiliari que s’instal·laran mantindran l’estètica i característiques tècniques de les obres ja realitzades. A més de la renovació dels paviments, el projecte inclou:

  • la reforma del sistema de drenatge superficial
  • la renovació del mobiliari urbà (pilones i senyalització)
  • la implantació de nou arbrat viari
  • l’eliminació de la xarxa elèctrica aèria
  • el soterrament dels contenidors de brossa
Pel que fa al mobiliari urbà, s’instal·laran pilones fixes i mòbils per evitar l’aparcament descontrolat de vehicles i regular el seu pas. Al mateix temps, les voreres i la zona de la plaça es pavimentaran amb pedra natural de diferents tipus i formats, sempre damunt una base de formigó.

 

Comentarios
Multimedia Diari