La setzena fira de vehicles clàssics Epocauto arriba amb 70 estands

L'acte comptarà amb la presència d'un dels col·leccionistes més importantsen l'àmbit català, en Salvador Claret

19 mayo 2017 20:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La fira de motocicletes i cotxes clàssics d’Epocauto arriba a la seva setzena edició aquest cap de setmana a firaReus i arriba amb 70 expositors d’arreu de l’Estat. Epocauto obrirà portes a partir d’aquest dissabte a les 10 hores fins a les 20 hores i diumenge de les 10 hores fins a les 15 hores. El preu per entrada serà de 5 euros.

De fet, la procedència dels expositors promet ser molt variada, ja que hi haurà cotxes procedents de localitats com Còrdova, Valladolid, Saragossa o Toledo. Factor que com va dir ahir en roda de premsa el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, fomentarà l’aparició de persones de fora, cosa que farà que «visitin la fira i implicarà que moltes es quedin a dormir en hotels de Reus. Això va en la línia de crear sinergies entre l’activitat de firaReus i la promoció de la ciutat».

Dins els 7.000 metres quadrats disponibles, 1.200 metres seran ocupats per una exposició de 25 vehicles de la marca Porsche amb models des de l’any 1955 fins al 2007. L’exemplar més destacat serà un Porsche valorat en 200.000 euros. D’altra banda, dotze clubs d’arreu de Catalunya visitaran també la fira, i l’habitual aparcament de clàssics s’habilitarà de nou a l’auditori exterior. Segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, l’espai d’Epocauto es convertirà «en una zona molt atractiva pels visitants d’aquesta fira». Pel que fa a la inauguració oficial, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 12 hores del migdia, anirà presidida d’un dels col·leccionistes més importants del panorama català, en Salvador Claret.

La fira Epocauto col·labora amb el Grup Motos Clàssiques de Reus, els responsables de l’organització de la sisena trobada d’entitats del motor que farà diumenge (9 hores) a l’exterior de la fira. L’acte comptarà amb un esmorzar popular i actuacions musicals.

Comentarios
Multimedia Diari