La socialista Sandra Guaita deixa l’acta de regidora de Reus

La diputada es dedicarà exclusivament al Congrés i a Reus serà substituïda per Tania Aguado, vuitena a la llista de les municipals 2019

22 abril 2021 11:12 | Actualizado a 22 abril 2021 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sandra Guaita, ha anunciat aquest dijous que deixa l’acta de regidora a l’Ajuntament de Reus, després de més de 8 anys de dedicació a la política municipal. Ho fa per dedicar-se, exclusivament, a la tasca de diputada al Congrés, càrrec que ostenta des de les darreres eleccions generals, en representació del Camp de Tarragona. Així ho ha anunciat per mitjà d’una carta enviada a tota la militància de l’agrupació socialista i es preveu que aquesta tarda ho faci al plenari reusenc.

A partir d’aquí, Guaita ha de lliurar l’acta de renúncia com a regidora, un tràmit que es farà efectiu en un proper ple i que donarà llum verda a l’entrada de Tania Agudo, número 8 de la candidatura a les eleccions municipals de l’any 2019.

En la carta enviada a la militància, Guaita agraeix la confiança, el suport i l’acompanyament de tot els membres de l’agrupació des que en forma part. «Han estat anys intensos i apassionants, on he crescut a nivell personal, on m’he bolcat per tal d’aportar tot el meu coneixement i força per poder millorar la vida de les persones de Reus. Anys on he gaudit molt, on he après de tots els meus companys i companyes», diu.

Guaita ha volgut fer un agraïment especial als regidors i regidores del grup municipal, assegurant que «hem treballat molt i hem gaudit molt», i dedicar unes paraules a qui serà la propera regidora, de qui ha dit que es tracta d’una persona «altament qualificada i que, de ben segur, ho farà molt bé».

La diputada assegura que ha arribat el moment de treballar per Reus des del Congrés, «aportant tot el que sé per la millora del dia a dia de les persones que viuen a la nostra ciutat i també a la resta de municipis del Camp de Tarragona».

Per finalitzar Guaita agraeix a tothom qui li va donar l’oportunitat de formar part del projecte socialista a Reus. «Continuem treballant per aconseguir de nou que la nostra ciutat sigui socialista. Continuem treballant perquè l’Andreu Martín sigui el proper alcalde de Reus», conclou.

Comentarios
Multimedia Diari