Más de Reus

La temporada de tardor del Teatre Fortuny inclourà 21 representacions

L'espai ha arribat al 90% d'ocupació en els sis primers mesos de l'any

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

El Consorci del Teatre Fortuny ha presentat la propera temporada de programació i ha fet balanç dels primers sis mesos de l'any, en els quals ha arribat al 90% d'ocupació. La nova temporada de Tardor serà de setembre a desembre i presenta 18 espectacles, amb un total de 21 representacions.

L'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, ha valorat molt positivament les dades recollides pel Teatre Fortuny perquè "ens demostren que ens posicionem al capdavant dels principals espais culturals del sud de Catalunya i esdevenim un referent a l'hora de captar l'atenció tant del públic més proper com el que prové d'altres localitats".

La nova programació de Tardor conté 5 espectacles de teatre, 1 òpera, 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 musicals (amb un total de 4 funcions), 2 familiars (amb 3 funcions en total) i 2 representacions teatrals en el marc del Cicle "Grans Mestres".

El gerent de l'espai escènic reusenc, Josep Margalef, ha explicat que "s'ha intentat arribar a tots els gèneres artístics i interpretatius i ens dirigim a un públic ampli, convençuts que les propostes que presentem tindran un ressò important i destacat a la cartellera, amb noms coneguts per l'espectador, ja siguin els seus intèrprets o per les direccions artístiques".

D'aquesta manera, en el nou trimestre de Tardor es podran veure, entre altres, els musicals "Annie", i "Jekyll & Hyde"; els concerts "Miedo", amb Albert Pla, Anna Roig o el de Joan Dausà, i les obres de teatre "Cinco horas con Mario", "La tendresa", "Casa de nines, 20 anys després", "Mariana Pineda" o “La reina de la bellesa de Leenane”.

Amb motiu de l’Any Roseta Mauri s’ha fet també especial incidència en la programació de dansa i, en aquest sentit, s’han inclòs el nou espectacle del Ballet de Víctor Ullate i també “Romeu i Julieta, amb el Ballet Nacional Rus.

El nou trimestre de programació inclou també dos espectacles familiars amb el grup Samfaina de colors i "Els cistells de la caputxeta" o el concert de celebració dels 10 anys amb El Pot Petit.

Finalment, també s’ha programat una Òpera amb els Amics de l’Òpera de Sabadell que portaran a l’escenari "La Cenerentola", de Rossini.

Temas

Comentarios

Lea También