La urbanització del barranc de l’Escorial de Reus, llesta en uns mesos

Els veïns del barri Montserrat feia temps que reclamaven millores en tots els trams i que ara es porten a terme amb els pressupostos participatius

25 enero 2019 10:06 | Actualizado a 25 enero 2019 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En les pròximes semanes començaran les obres d’urbanització del darrer tran de l’antic barranc de l’Escorial al seu pas pel barri Montserrat, concretament entre el carrer Puertollano i l’esplanada del camp de futbol.

Es tracta d’una antigua reivindicació dels veïns de la zona que feia temps que demanaven que s’acabés una actuació que es va iniciar el 2016 amb les obres del primer tram. Ara doncs, i a través dels Pressupostos Participatius de 2018, l’actuació està a punt de començar i s’espera que estigui llesta en uns tres mesos. La intervenció compta amb un pressupost aproximat de 91.000 euros.  

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Montserrat Flores, van visitar ahir el barri Montserrat per presentar el projecte als residents. Precisament, Pellcier va subratllar la importància de la millora del barranc a l’hora de convertir-se en una zona de pas apta pel passeig dels ciutadans.

Noves placetes
Entre d’altres millores, l’actuació a l’antic barranc de l’Escorial s’arranjaran els talussos del barranc i el conjunt del sòl en tot el recorregut, de manera que s’hi pugui passejar. També s’adequaran parts del nou vial com a placetes. 

Comentarios
Multimedia Diari