Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La vorera que unirà Mas Pellicer i el Tecnoparc, llesta en dos mesos

Els treballs, que costaran més de 85.000 euros, milloraran la seguretat i mobilitat de vianants i ciclistes

Redacció

Whatsapp
La vorera es farà a la part nord de l´avinguda de Bellisens.  Foto: Alfredo González

La vorera es farà a la part nord de l´avinguda de Bellisens. Foto: Alfredo González

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Via Pública, va iniciar ahir les obres de construcció de la vorera nord des de Mas Pellicer fins al Tecnoparc. El termini d’execució previst per aquests treballs és d’uns dos mesos i el nou vial permetrà el pas de vianants i de bicicletes.

Tal i com ha recordat el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, «es tracta d’un projecte llargament esperat pel veïnat de Mas Pellicer i Sant Josep Obrer que es farà realitat aviat, de manera que permetrà connectar el barri de Mas Pellicer i la zona urbanitzada de Reus fins a la zona del Tecnoparc, millorant les condicions de seguretat i mobilitat dels vianants i ciclistes».

Cal recordar que, des que es va inaugurar el nou hospital i alguns equipaments del Tecnoparc (com ara una botiga de roba esportiva i un supermercat), el moviment de vianants entre el barri de Mas Pellicer i la zona del Tecnoparc ha augmentat considerablement, tenint en compte que algunes de les persones que visiten l’hospital aprofiten per aparcar en els voltants del Tecnoparc.

L’obra de construcció de 275 metres de vorera constarà de treballs de neteja i demolicions, moviments de terres i anivellament, pavimentació i adequació de l’entorn. El pressupost d’execució amb què l’empresa adjudicatària, Tecnologia de Firmes, SA, portarà a terme aquests treballs és de 85.764,80 euros.

Aquesta no és l’única millora en matèria de mobilitat que han reclamat els veïns de la zona des de fa temps. Cal recordar que a finals de l’any 2014, la Federació d’Associacions de Veïns de Reus i el comitè d’empresa de l’Hospital Sant Joan de Reus van reclamar a l’Ajuntament la instal·lació d’un grup semafòric a l’avinguda Bellisens. La queixa es fonamentava en el fet que són moltes les persones que s’aproximen caminant a l’hospital des de la zona del Tecnoparc, ja que aparquen allà els seus cotxes, i creuen l’avinguda per estalviar-se anar fins al semàfor que hi ha a la rotonda d’entrada al barri de Sant Josep Obrer.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También