L'aeroport incrementarà un 16% els passatgers gràcies als acords a Fitur

Més de 30 ens públics de les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l´Ebre participen, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació, en aquesta fira per promocionar-se conjuntament

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre es promocionen un any més a la Fira Internacional de Turisme, que se celebra des d’ahir dimecres a Madrid. Un total de 31 ens públics i privats de la demarcació hi participen de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta que estableix el conveni Corner.

Com cada any, aquest saló professional, que arriba a la 37a edició, aplega professionals del turisme de tot el món, motiu pel qual és una excel·lent oportunitat per establir o refermar relacions comercials amb operadors turístics internacionals.

En aquest sentit la Diputació es va reunir ahir, primera dia del certamen, amb responsables de la companyia Jet2, que enguany operarà dues noves rutes des de Reus a Birmingham i London Stansted, i Barrhead Travel, que impulsarà un vol xàrter amb British Airways des de Glasgow.

Amb els nous vols d’aquestes dues companyies i d’altres ja previstos com els que operaran Transavia, FlyBe, Sunway Travel i Ryanair entre d’altres, l’Aeroport de Reus preveu incrementar un 16,3% els passatgers durant l’any 2017. Aquest augment de l’activitat a l’Aeroport de Reus, com a conseqüència de l’obertura de noves rutes i a l’increment de places a destinacions existents, permetria continuar amb la tendència a l’alça de l’estiu anterior.

Fitur compta amb una àmplia representació de la demarcació . Trenta socis públics i privats de la demarcació hi participen conjuntament, integrats dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, de la mà de la Diputació de Tarragona.

Per part de la Costa Daurada hi assisteixen Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, el Vendrell, l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vila-seca, la Pineda Platja, Aquópolis, PortAventura World i l’Estació Nàutica Costa Daurada. A més, hi participen l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, la de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l’Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt i l’Associació Priorat Enoturisme.

Les Terres de l’Ebre hi són representades per Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ascó, l’Ampolla, Alcanar, Camarles, Deltebre i Tortosa i pel Consell Comarcal de la Terra Alta.

Comentarios
Multimedia Diari