L'alcalde d'Alforja demana als veïns no sortir de casa

Insta a e extremar la precaució davant l’augment de contagis per Covid 19

22 enero 2021 08:34 | Actualizado a 26 enero 2021 08:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’alcalde d’Alforja (Baix Camp), Juanjo Garcia, ha signat aquest dijous, 21 de gener de 2021, un decret d’alcaldia instant la població a seguir estrictament les normes sanitàries i de prevenció davant la Covid 19 ja que a Alforja s’ha detectat un important increment dels casos de contagi per coronavirus. Un decret conseqüencia de l’advertiment que l’equip mèdic que s’ocupa de la situació sanitària a Alforja ha fet arribar a l’Ajuntament, al que ha informat de la detecció d’un important brot de coronavirus i d’una cadena de contagis al municipi.

Actualment a Alforja, municipi de 1.800 habitants, hi ha 65 casos positius i 465 sospitosos de ser-ho, segons revel·la l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). 

Segons explica el consistori, aquest brot s’hauria escampat a partir d’una certa relaxació i insta tothom a extremar al màxim les mesures de precaució: no sortir de casa si no és estrictament necessari i, en cas de sortir, fer ús de mascaretes, del rentat de mans freqüent, de la distància social i de ventilació.

Per tot això, l’alcalde Juajo Garcia, demana la col·laboració de tothom i atenció especial i molta cura envers els professionals i les persones residents al Casal dels Avis, a la gent gran i a totes les persones vulnerables i convida tothom a fer vida dins les cases i a no sortir-ne si no és estrictament necessari a fi de tallar aquesta preocupant cadena de contagis que s’ha detectat al municipi.

Comentarios
Multimedia Diari