L’automoció lidera una exproReus que comptarà amb més de 200 expositors

La 75ena fira obre portes el dimecres i fins el dia 15 d’octubre amb setze estands dedicats a la gatronomia

09 octubre 2017 17:07 | Actualizado a 17 octubre 2017 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 75ena edició de la fira exproReus obrirà les seves portes el dimecres a partir de les 11 hores  –fins a les 21 hores i a les 23 hores, en el cas dels estands de menjar– i ho farà fins al dia 15 amb una oferta de més de 200 expositors centrats en un ampli ventall de sectors, com ara el gastronòmic, el de la llar, la salut, el sector immobiliari i les noves tecnologies. El sector de l’automoció serà una de les apostes més reforçades en l’oferta d’enguany, ja que és un dels àmbits que més rendiment ha generat a la fira en les últimes edicions, segons ha explicat el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, en la roda de premsa de presentació. 

De fet, ocuparà 10.000 metres quadrats dels 23.000 que ja  omple l’acte, gairebé prop de la meitat del recinte firal. «Des de firaReus, continuem celebrant el nostre 75è aniversari i en aquesta edició continuem apostant per les novetats en vehicles. Els assistents veuran totes les marques representades i, sens dubte, alguns models nous», ha assenyalat Sanromà. Amb tot, ha detallat que marques, com és el cas de Jeep, també patrocinadors d’exproReus 2017, presentarà un vehicle nou i les marques Renault, juntament amb Dacia, hi seran presents també a l’espai de l’exterior. Pel que fa a l’impacte econòmic de la que es considera una de les activitats més importants que du a terme firaReus durant l’any, des del Gabinet d’estudis de mercat Ceres, es va calcular que l’impacte econòmic fou de 7 milions i mig d’euros. L’estudi es va fer amb una mostra de 161 expositors i més de 200 visitants. 

La gastronomia i la degustació també ocupen una part important dins l’exproReus, ja que hi ha programats tallers i degustacions de productes a la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l’oferta de restauració, amb 16 expositors. A tall de novetat, destaca el showcooking de la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós, que es durà a terme aquest dijous 12 d’octubre (12h). Un altre dels avenços d’allò més demanat, ha estat la creació d’un espai concebut per a la lactància materna. 

Pel que fa a l’acte inaugural, des de firaReus s’ha volgut reforçar el lligam que hi ha amb la Universitat Rovira i Virgili, la qual celebra també el seu 25è aniversari. Així doncs, la inauguració estarà presidida dimecres a les 18 hores pel rector Josep Anton Ferré. L’entreteniment continuarà també divendres a les 18 hores amb un monòleg.

Comentarios
Multimedia Diari