Lax’n’Busto visitarà Reus en la gira del seu nou disc ‘Polièdric’

El grup només farà tres concerts del nou disc, després de sis anys sense cançons noves

18 diciembre 2018 11:29 | Actualizado a 18 diciembre 2018 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després de gairebé sis anys sense cançons noves, els Lax’n’Busto han tornat a l’estudi per enregistrar deu nous temes.

Des del final de gira i aturada indefinida de fa dos anys a Razzmatazz, en què Salva Racero va deixar de treballar amb el grup, els Lax’n’Busto han estat immersos en la composició de cançons, però aquesta vegada han volgut mostrar-les d’una manera diferent. 

Sense un cantant estable al grup, han volgut experimentar i tenir una visió polièdrica de les seves pròpies cançons, per la qual cosa han convidat diversos cantants a interpretar aquestes composicions inèdites.

La recuperació per aquest projecte, del cantant i cofundador del grup Pemi Fortuny, que ha interpretat dues de les cançons, és un dels fets destacats d’aquest disc, titulat Polièdric. Un altre dels fets a remarcar és la producció tècnica i artística a càrrec d’un tàndem de productors excepcional com és el format per Santos Berrocal i Fluren Ferrer. 

Un altre fet significatiu i gratificant ha estat la convocatòria que es va fer al mes de maig, en què es van presentar 238 candidats en un concurs per trobar un cantant. 

El disc sortirà a la venda el pròxim 15 de febrer i, donada la complexitat de la proposta, es faran només tres únics concerts de presentació, amb la participació de la «gran banda», amb tots els cantants. 

El 30 d’abril a l’Auditori de Girona, dins el festival Strenes; el 10 de maig a la Sala Barts de Barcelona, dins del Guitar BCN; i el tercer i definitiu, el 24 de maig al Teatre Fortuny de Reus. Al marge de les deu cançons del nou disc, es farà un ampli repàs dels èxits del grup, en un concert inoblidable. 

Les entrades per al concert a Reus ja estan a la venda a la web del Teatre Fortuny.

Comentarios
Multimedia Diari