L’emblemàtic Cafè de Reus reobre demà després de mesos tancat

Així mateix ho han anunciat els seus responsables a través de Twitter i deixant clar que el local mantindrà l’essència original.

15 julio 2018 14:57 | Actualizado a 15 julio 2018 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’emblemàtic Cafè de Reus, situat al carrer del Metge Fortuny, reobrirà demà a la tarda després de molts mesos tancat. Així mateix ho han anunciat els seus responsables a través de Twitter i deixant clar que el local mantindrà l’essència original. Ells mateixos ja van explicar al Diari farà uns dos mesos que la seva intenció és posar en marxa un restaurant completament reformat i que oferís una àmplia oferta de pinxos i tapes.

L’esperada reobertura del local, propietat de l’Ajuntament de Reus, no ha estat un procés gens senzill. De fet, el seu futur va estar en perill després de ser objecte de debat en dues sessions plenàries que van acabar desencallant la qüestió. Sobretot amb el que feia referència a l’acord sobre el preu del lloguer de l’establiment. 

Deu anys de contracte

Finalment, el ple municipal va acordar que els seus nous inquilins disposessin d’una moratòria d’un any a l’hora de pagar el lloguer (2.177 euros/mes). També es va fixar un contracte de deu anys de durada, prorrogable per cinc més, i que les millores que s’han realitzat al seu interior quedaran en benefici de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari