L'empresa que s'adjudiqui els acompanyaments musicals del seguici festiu de Reus s'encarregarà de contractar els músics

El termini de durada del contracte és d'un any, però es podrà prorrogar fins a una anualitat més

19 mayo 2017 17:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), ha obert el concurs per adjudicar el servei d’acompanyament musical per als diferents elements i balls del seguici festiu en la celebració de Corpus i les festes Majors de Sant Pere i de la Mare de Déu de Misericòrdia. L’anunci el publicava divendres 30 de setembre el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT), i l’empresa adjudicatària serà l’encarregada d’escollir i contractar els músics dels diferents actes festius de la ciutat. De fet, durant l’any es mouen a Reus, en esdeveniments d’aquestes característiques, al voltant de 300 músics.

El pressupost de licitació anual és de 96.000 euros (més IVA), i el document estableix un preu màxim per músic i actuació de 120 euros més IVA. Així, doncs, els licitadors hauran d’igualar o disminuir aquesta quantitat, presentant una proposta de preu unitari de músics per actuació i per mitja actuació.

El termini de durada inicial del contracte és d’un any, però es podrà prorrogar fins a una anualitat més, de forma expressa i per mutu acord entre les dues parts, havent de ser manifestat expressament amb una antelació mínima de tres mesos abans de finalitzar la vigència inicial, segons subratlla la publicació del BOPT. En cas de perllongar-se per dos anys, el valor total del contracte ascendiria a 201.600 euros més IVA, que inclou 9.600 euros corresponents a possibles modificacions.

El principal criteri que es tindrà en compte és l’oferta econòmica, que suposa un 70%. El 30% restant correspon a judicis de valor, és a dir, les millores en l’oferta i la prestació de servei.

 

Comentarios
Multimedia Diari