Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'empresa reusenca Kiwop dissenya la pàgina web de Mishima

L'agència de màrqueting 'online' ha estat l'escollida per renovar la plataforma amb un disseny adaptat als mòbils

Ester Pagès

Whatsapp
Josep Purroy, director de Kiwop, mostra la web que ha dissenyat per a la banda de David Carabén.  Foto: A. Mariné

Josep Purroy, director de Kiwop, mostra la web que ha dissenyat per a la banda de David Carabén. Foto: A. Mariné

El popular grup de música Mishima no necessita carta de presentació, però com qualsevol formació musical sí que requereix d’una bona projecció a Internet i una empresa de Reus ha estat l’encarregada de renovar la seva pàgina web. Es tracta de Kiwop, una agència de màrqueting online, creada el 2013, i que en poc temps ha escalat posicions en el disseny web corporatiu, l’e-commerce i el posicionament web.

Entre diferents propostes, el grup musical barceloní va escollir el disseny dels reusencs i després d’una trobada a Barcelona van tancar l’acord, explica el director de Kiwop, Josep Purroy. «Nosaltres hem dissenyat i adaptat la web perquè es pugui consultar des de qualsevol dispositiu», diu Purroy.

I és que sembla mentida, però avui dia encara un 80% de les pàgines web que consultem no tenen un disseny web adaptable als mòbils –el que s’anomena tècnicament com Responsive Web Design–. A més, la plataforma compta també amb un sistema que agilitza la navegació i això vol dir que «es carrega molt ràpidament per no fer esperar l’usuari», comenta Purroy.

A la web, per petició de Mishima, s’hi poden trobar els concerts i les compareixences de David Carabén, el líder del grup, vídeos, àlbums de fotografies i està integrada a les xarxes socials per captar més seguidors. Cada dia, el portal rep més d’un centenar de visites.

L’empresa, www.kiwop.es, ha treballat en el disseny web de diversos hotels de les Illes Balears i de la província de Tarragona, botigues online i també ha col·laborat amb la xarxa social americana Liverty.me, a l’hora de fer més ràpid el seu servidor.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También