L'entrega dels Guardons de la Ciutat de Reus obre les Festes de Misericòrdia

El lliurament d´aquests honors es va realitzar al Saló de Plens de l´Ajuntament i es van atorgara diverses institucions i entitats de Reus, en un acte especial que va aplegar gent destacada

19 mayo 2017 18:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Com ja és tradició a Reus, els Guardons de la Ciutat van esdevenir un acte amb molt de públic i van servir, un any més, per donar el toc d’inici a les festes de Misericòrdia.

Començant pels reconeixements al Fill Il·lustre de la Ciutat, que enguany és en Josep Gil i Ribas, l’Ajuntament va prosseguir amb l’entrega dels Guardons de la Ciutat amb les Mencions Honorífiques Municipals.

Entre elles s’inclouen en Josep Casanovas i Marca, el Centre d’Atenció Especialitzada Marinada, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) i l’Esplai Fem-nos Amics, com també l’Esbart Santa Llúcia, l’Escola Mowgli i la Fundació Camerata XXI. Tots ells han dut a terme tasques molt importants a la nostra ciutat al llarg d’aquest any.

Els reconeixements principals van ser per trajectòries personals i professionals excepcionals, com també per tasques educatives, de salut, musicals, culturals, de foment i promoció de la llengua catalana, per tal d’enfortir el benestar col·lectiu.

Comentarios
Multimedia Diari