Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'entrega dels Guardons de la Ciutat de Reus obre les Festes de Misericòrdia

El lliurament d´aquests honors es va realitzar al Saló de Plens de l´Ajuntament i es van atorgara diverses institucions i entitats de Reus, en un acte especial que va aplegar gent destacada

Marina Figueres

Whatsapp
Foto de família dels Guardonats de la Ciutat, al Saló de Plens de l´Ajuntament. Foto: alba mariné

Foto de família dels Guardonats de la Ciutat, al Saló de Plens de l´Ajuntament. Foto: alba mariné

Com ja és tradició a Reus, els Guardons de la Ciutat van esdevenir un acte amb molt de públic i van servir, un any més, per donar el toc d’inici a les festes de Misericòrdia.

Començant pels reconeixements al Fill Il·lustre de la Ciutat, que enguany és en Josep Gil i Ribas, l’Ajuntament va prosseguir amb l’entrega dels Guardons de la Ciutat amb les Mencions Honorífiques Municipals.

Entre elles s’inclouen en Josep Casanovas i Marca, el Centre d’Atenció Especialitzada Marinada, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) i l’Esplai Fem-nos Amics, com també l’Esbart Santa Llúcia, l’Escola Mowgli i la Fundació Camerata XXI. Tots ells han dut a terme tasques molt importants a la nostra ciutat al llarg d’aquest any.

Els reconeixements principals van ser per trajectòries personals i professionals excepcionals, com també per tasques educatives, de salut, musicals, culturals, de foment i promoció de la llengua catalana, per tal d’enfortir el benestar col·lectiu.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También