L’equip de ‘Reus Circ Social’ estrenarà pis de lloguer l’1 de juliol

Grans Projectes Solidaris tindrà un segon habitatge per als seus joves per tal de «donar-los més espai»

26 junio 2020 07:50 | Actualizado a 26 junio 2020 08:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’entitat Grans Projectes Solidaris, en la qual s’emmarca el projecte Reus Circ Social, La Nova Moixiganga i la Llar de Joves Jonathan Daniels, s’ha mantingut molt activa. De fet, abans d’ahir, per Sant Joan, la Moixiganga va tornar a l’activitat pública amb una actuació davant la parròquia de Sant Joan Baptista. D’altra banda i com ja es va anunciar, en el cas del Reus Circ Social, l’equip va aprofitar el confinament i va crear el projecte Alegria! Circus Happenings. Aquest taller, de caràcter gratuït, s’emmarca en la programació d’actes ‘Planet Reus’ d’aquest estiu i s’adreça a joves (14-25 anys). L’activitat es farà al Centre Cívic Ponent del 6 al 29 de juliol els dilluns i els dimecres de les 18.30 a les 20 hores. «Quan sortim al carrer a fer la performance comptarem amb l’artista Kiku Mistu i un grup de joves amb els quals fa teatre i circ», anuncia el president de l’entitat, Rafael Arencón. «Per als que no ens coneixen, a l’entitat practiquem un projecte lúdic, social i d’aprenentatge per a joves artistes de circ amateurs, en risc social o no, en el qual fem servir les tècniques de circ per treballar valors com la cohesió i la tolerància», recorda.

En el marc de la iniciativa Llar de Joves Jonathan Daniels –en la qual donen habitatge a menors no acompanyats–, l’equip estrenarà un segon pis l’1 de juliol per tal d’encabir més còmodament els joves. «Amb el confinament, vam haver de reunir fins a set nois en un pis. Amb el nou pis de lloguer volem donar-los més espai i oferir-los una millor qualitat de vida, s’ho mereixen», diu.

Així doncs, 10 joves es repartiran en els dos pisos. «Malgrat el poc espai que tenien durant el confinament, van fer moltes activitats i ens vam mantenir en contacte a través de videotrucades», conclou Arencón.

Comentarios
Multimedia Diari