Les Borges del Camp, a punt per a la Festa Major d’Hivern

19 mayo 2017 16:44 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Festa Major d’Hivern de les Borges del Camp, en honor de sant Antoni abat, se celebrarà enguany del dia 20 al 22 de gener.

La tarda del divendres 20 està pensada per als més petits, amb una rua infantil, seguida d’un berenar a la sala polivalent. A tres quarts de nou del vespre, amb un correfoc a càrrec de la Colla de Diables Infantil. Hores més tard, i a la mateixa sala polivalent, se celebrarà la Festa Jove.

L’endemà, a les 12 del migdia, se celebrarà una missa en honor de Sant Antoni Abat, que anirà seguida de dos dels actes més tradicionals d’aquesta Festa Major: la processó pels carrers de les Borges amb la imatge de Sant Antoni, seguida per la benedicció dels animals. Una ballada de gegants i un vermut popular clouran aquest matí de Festa Major, que ja al capvespre seguirà amb ball i amb un sopar popular.

El matí del dia 22 està reservat a les activitats esportives amb una master class d’aeròbic i zumba que començarà a les 10 del matí a la pista del Centre Cultural Marinada, pas previ a la I Crono Pujada al Campanar, que començarà a les 11 del matí. La festivitat es clourà diumenge a la tarda, amb ball per a la gent gran a la sala polivalent.

Comentarios
Multimedia Diari