Más de Reus

Les Borges 'es reparteix' el Consell Comarcal del Baix Camp: Quim Calatayud (JxCat) y Rosa Abelló (ERC)

L'alcalde i la regidora presidiran l'ens dos anys cadascú

ACN

Whatsapp
Quim Calatayud és alcalde de les Borges del Camp. FOTO: Ajuntament de les Borges del Camp

Quim Calatayud és alcalde de les Borges del Camp. FOTO: Ajuntament de les Borges del Camp

La regidora d'ERC de Les Borges del Camp Rosa Abelló presidirà el Consell Comarcal del Baix Camp durant els dos últims anys de la legislatura. Els dos primers seran per l'alcalde d'aquesta localitat, Quim Calatayud, de junts per Catalunya (JxCat).

Abelló, fins ara vicepresidenta primera de l'òrgan administratiu, governarà el Consell Comarcal en la segona meitat d'un mandat que Junts per Catalunya i ERC han acordat repartir-se.

Així, la presidència durant els quatre anys de legislatura ha quedat per dos regidors de les Borges, però dividida en dues meitats i recaurà primer en JxCat i després en els republicans. 

Abelló és regidora d'ERC a Les Borges del Camp des del 2003 i, a més de vicepresidenta primera, al Consell Comarcal del Baix Camp ha estat també representant als consorcis per la Normalització Lingüística i pel Desenvolupament rural del Camp.

El Consell Comarcal del Baix Camp es constituirà per al mandat 2019-2023 en el ple d'aquesta tarda, quan els consellers i conselleres comarcals electes juraran o prometran el càrrec i es votaran les candidatures que es presentin.

Temas

Comentarios

Lea También